KÉSZEN ÁLLSZ ELKEZDENI?

Agilis bevezetés on-site vagy online

Agilis transzformáció testreszabottan

Agilis coaching és tanácsadás opciók

MENEDZSMENT PREZENTÁCIÓ

1,5 óra

MENEDZSMENT KÉPZÉS

2-3 nap

FELMÉRÉS / AUDIT / FELKÉSZÜLTSÉGSZINT
FELMÉRÉS

1-5 nap

TELJES BEVEZETÉS

képzés és coaching minden pozícióra
több hónap

GYORS (Bootcamp)
BEVEZETÉS

képzés és coaching
néhány hét

AD-HOC coaching
igény alapján

MENEDZSMENT PREZENTÁCIÓ

Az agilis módszertan bevezetésén gondolkozol?
Ezen a bevezető prezentáción szakértőink az agilis módszertan bevezetésének folyamatát és lépéseit mutatják be a menedzsment csapatnak, illetve szükség szerint magáról a módszertanról is beszélnek. A prezentáció célja, hogy közös gondolkodás kezdődjön a menedzsmentben egy lehetséges agilis átalakulásról.

MENEDZSMENT KÉPZÉS

Eldöntötted, hogy agilisra van szükségetek?
Ez a képzés a menedzsment csapatnak segít abban, hogy ugyanaz az interpretációjuk, nyelvezetük és terminológia-készletük alakuljon ki az agilis módszertanokat illetően, illetve, hogy döntéshelyzetbe kerüljenek egy esetleges agilis transzformációval kapcsolatban, valamint ezt követően kiválaszthassák az első transzformációs terület(ek)et. A képzés segít a vezetőknek / menedzsmentnek abban is, hogy eldöntsék, melyik agilis keretrendszer(ek) nyújtják a legjobb megoldást a cégnek.

FELMÉRÉS / AUDIT / FELKÉSZÜLTSÉGISZINT FELMÉRÉS

Az agilisra váltáson gondolkozol?
Felmérjük, hogy céged valóban alkalmas-e rá. Ha a válaszunk igen, transzformációs roadmap-et készítünk és segítünk kiválasztani a legalkalmasabb agilis módszertanokat. Amennyiben úgy látjuk, hogy nem éri meg a transzformáció, akkor nem javasoljuk az átállást.

TELJES BEVEZETÉS / TRANSZFORMÁCIÓ

Már eldöntötted, hogy agilissá teszed a céged és adottak is a feltételek ehhez?
A cég teljes agilis transzformációjához tréningekkel, tanácsadással és coaching-gal
jutunk el. A lehető legjobb megoldás érdekében a cég profiljához és feltételeihez illeszkedő, testreszabott módszertant alakítunk ki együtt.

RAPID (BOOTCAMP) TRANSZFORMÁCIÓ

Gyors agilis bevezetésre van szükséged, korlátolt erőforrás vagy idő áll rendelkezésedre?
5-8 napos Agilis Bootcamp csomagunkkal gyorsan beindítható a választott projekt / termék, vagy akár egy kisebb szervezet agilis transzformációja. A felmérés, a szükséges képzések, workshopok, coaching és tanácsadás tevékenységek egy nagyon intenzív, egy-két hetes időszakban összetömörítve biztosítják, hogy a csapat(ok) ne csak felkészüljenek, de el is kezdjenek agilisan dolgozni. Az indulás után további, csoportosított tanácsadási tevékenységeket a csomag részeként biztosítjuk, hogy ne csak jól kezdődjenek, de folyamatosan a megfelelő irányba fejlődhessenek a folyamatok.

AD-HOC COACHING

Az ad-hoc coaching tapasztalt agilis tanácsadókat nyújt facilitátorként kiemelt eseményekre, vagy akár konzultációkra, olyan már agilisan működő cégeknél, ahol nagyon specifikus, rövidtávú támogatásra van szükség. Az eseménytől függően előzetes beszélgetésekre, esetenként átvilágításra is szükség lehet. Ahol lehetséges az értéknyújtás, ott tanácsadóink segítenek a fejlődésben.