ULTIMATE SCRUM MASTER CURRICULUM

A curriculumot minden tapasztalati szinttől függetlenül minden Scrum Master számára terveztük, abszolút kezdőktől több éves tapasztalattal rendelkező haladókig. 

Miért a legjobb választás?

Az Ultimate Scrum Master oktatási anyagunkat úgy terveztük meg, hogy a résztvevők érett és szakmai minőséget képviselő Scrum Masterekké válhassanak. A program magasabb szintű tréningeket is kínál, amelyek a résztvevők fejlődését és szintjét követik, miközben munkájuk során valós tapasztalatokat szeretnek. Segítünk abban, hogy résztvevőink egyszerű megbeszélésszervező helyett igazi facilitáló, támogató vezetővé váljanak és “change agent” lehessen belőlük –  vagyis igazi Scrum Master.

Tartalom

Az Ultimate Scrum Master Curriculum a következő tréningsorozatból áll, és opcionálisan kiegészíthető egyéni mentorprogrammal is:

  1. Scrum / Agile Elevation tréning
  2. Kanban / Scrumban add-on tréning
  3. Agile Requirement Engineering tréning
  4. Certified ScrumMaster (CSM) tréning
  5. Advanced Scrum Master tréning
  6. Skálázás tréning (SAFe, LeSS, Scrum@Scale, Spotify
    az adott szervezet modelljétől függően)
  7. (Egyéni mentorálás – opcionális)

Kattints a képre teljes tréningportfóliónk megtekintéséhez

A tananyag kiegészíthető személyes mentorprogrammal is, melyen tapasztalt agilis tanácsadóink egyéni coaching és mentorálási alkalmakkal segítenek.
(Nem része a lenti árajánlatnak.)

Bár a tréningek külön-külön is rendelkezésre állnak, azt feltételezve állítottuk össze a képzési anyagokat, hogy a résztvevők elsajátították a korábbi szintek elméleteit és eszközeit.

KINEK AJÁNLJUK?

Scrum Masterek | Projektmenedzserek | Csapatvezetők | PMO tagok

RÉSZVÉTELI DÍJ

Ha személyre szabott ajánlatot szeretnél kérni, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!