Megtapasztalva a személyes és az online működést segítünk hibrid szervezetté válni, hogy ügyfeleink
a munkafolyamatok finomhangolásával a lehető legmagasabb produktivitást érjék el.

Radical Management Tréning

Budapest

 • Date: To be announced
 • Részvételi díj: 1190 EUR (434 4350 EUR) + ÁFA / résztvevő
 • Trainer: Simon Roberts
 • nyelv: Angol
 • Időtartam: 2 nap
További dátumok Budapest városban Notify me

Trénerek

Simon Roberts

Simon Roberts, Certified Scrum Trainer®, Scrum@Scale Trainer®

Simon Roberts MBA, CEO, agile coach and Certified Scrum Trainer, draws on his experience in guiding organizations to sustainable success with agile methods, and helping executives in large organizations to achieve their goals through the use and support of agility.

Leírás

A mai, gyorsan változó környezetben a teljes szervezetnek agilissá kell válnia. A piaci, ügyfél, kommunikációs, technológiai körülményekben, a versenytársakban, a rendelkezésre álló szakemberekben és a szabályozó rendszerekben fellépő gyors, tervezhetetlen és párhuzamos változások miatt már a túléléshez is gyors és hatékony szervezetre van szükség. A virágzáshoz pedig főként! Ezen a kétnapos workshopon megtudhatja, hogyan érheti el a szükséges paradigmaváltást a szervezeténél.

Napjaink legnagyobb menedzsment titka

Alig egy évtizede egy sor jelentős áttörés történt a menedzsment területén. Ezeknek az áttöréseknek köszönhetően a szoftverfejlesztő csapatok képessé váltak a fegyelmezett végrehajtással párhuzamosan folyamatos innovációra és fejlődésre is. Ez ezidáig, a hagyományos menedzsment módszerekkel nem volt kivitelezhető. Az elmúlt évtizedben ezek az új menedzsment praktikák, különböző címkék alatt, mint például Agile (Agilis), Scrum, Kanban és Lean, világszerte több ezer szervezetben bizonyítottak. A Radical Menedzsment módszertan ezeknek az alapelveknek, technikáknak, praktikáknak és értékeknek a szintézise, összegyűjtése és kiterjesztése, melyek segítségével a teljes szervezet képessé válhat a fent említett fegyelmezett végrehajtás és folyamatos innováció mágikus kombinációjára.

Mit tanulhat ezen a workshop-on?

Ezen az intenzív, interaktív kétnapos felsővezető-oktatási workshopon megtanulhatja, hogyan léphet túl a tradicionális menedzsment merevségén és olyan áttörő erejű képességekre tehet szert, amelyek segítségével a teljes szervezet agilitását megteremtheti. Megtanulja, hogyan implementálhatja a Radical Menedzsment elemeit egy integrált egészként, hogy azok kiemelkedő eredményeket hozzanak a szervezete, ügyfelei és munkatársai számára.

Hogyan történik a képzés?

A workshop során a Radical Menedzsment diverz alapelveiben és technikáiban történő elméleti alapozás mellett a saját szervezetben alkalmazható gyakorlati tapasztalat szerzésére is alkalom nyílik.
Az ismeretszerzés gyakorlatok, szimulációk, előadások, esettanulmányok és közös beszélgetések során történik, melyek eredményeképp a résztvevők mélyebb tudásra tesznek szert az agilis szoftverfejlesztési keretrendszerek lényegét és a radical menedzsmentet illetően, valamint képessé válnak a szükséges paradigmaváltást létrehozni szervezetükben.

Kinek szól a workshop?

A workshop jövőbeli karrierje szempontjából is meghatározó tapasztalatot ad mindenkinek, aki elégedetlen a tradícionális menedzsment korlátaival és merevségével. A workshop célközönsége:

 • Agilis vezetők, coachok és tanácsadók, akik teljes szervezetet szeretnének agilissá tenni
 • Üzleti vezetők, akik meg szeretnék érteni az agilis menedzsmentet vagy megvalósítani a folyamatos innovációt és
 • Olyan vállalkozók, akik a kezdeti agilitás elveszítése nélkül szeretnék fejleszteni, növelni startup-jukat.

Mik a workshop céljai?

 • A workshopon megtanulja, hogyan alkalmazhatja az agilis szoftverfejlesztés áttörő felfedezéseit a teljes szervezet szisztematikus átalakítására.
 • Megtanulja, hogy az önéhez hasonló szervezetek hogyan valósították meg és képesek folyamatosan, állandóan fenntartani a folyamatos innovációt, magas munkaköri- és ügyfélelégedettséget.
 • Megtanulja a XX. századi menedzsment ma is értékes részét felismerni és kiegészíteni az új vezetői technikákkal, praktikákkal, amelyek a XXI. század zavaros világában való sikeres működéshez szükségesek.
 • Egy hosszú felfedezésen vesz részt, melynek során megtanulja és elsajátítja azt a gondolkodás-, beszéd- és viselkedésmódot, ami radikálisan nagyobb produktivitást eredményez az ügyfelek, alkalmazottak és a teljes szervezet számára. Ezzel megtanul egy kompromisszummentes világban működni, ahol egyszerre létezik kiemelkedő eredmény a szervezet részéről, inspirált, motivált dolgozókkal és lelkes ügyfelekkel, érintettekkel (stakeholderekkel).
 • Megtanulja, hogy érhetők el ezek az eredmények hitelesen a munkahelyen az ön, az önnek és önnel dolgozó emberek és a cég neve, brandje számára.
 • Megtanulja, mi történik más szervezetekben a globális menedzsment-változás kapcsán, amit az Agilis Kiáltvány (2001) a szoftverfejlesztésért és a Stoos Gathering (2012) általános menedzsmentért foglal össze.
 • Megtanulja, hogy lehet túllépni az agilitás általában rövid életű fellángolásain. Megtanulja, hogy lehet az agilitás elszigetelt területeit kiterjeszteni, különösen a szoftverfejlesztésben az Agilis, Scrum, Kanban és Lean megjelenésével, valamint megszüntetni ezek konfliktusait az általános menedzsmenttel a teljes szervezetben.
 • Az egész szervezet agilissá tétele érdekében többet fog tanulni, mint csak az új menedzsment eszközök. Megtanulja, hogyan állítson össze megfelelő stratégiai célokat, megfelelő menedzseri szerepköröket, a munka koordinálásának megfelelő módját, a megfelelő agilis értékeket és a megfelelő kommunikációs módszereket.
 • A teljes szervezet agilissá tételéhez szükséges átfogó változások megértése és implementálása segít mesteri szinten megvalósítani a szükséges menedzsment paradigma-váltást, mely a folyamatos innováció, elégedett ügyfelek, szenvedélyes alkalmazottak és kiemelkedő befeketetői eredmény eléréséhez szükséges.
 • Ezek a változások sokkal többet igényelnek pár új eszköz vagy folyamat megismerésénél. Alapvető változást jelentenek gondolkodásmódunkban, beszédünkben és egymással való interakciónkban.

Az alapelvek – az öt alapvető változás

A Radical Menedzsment workshop öt alapvető menedzsment változást jár be. Ezek sok év kutatásaira és tapasztalataira építenek:

 1. A hangsúly áthelyezése a szervezet alapjaiban a részvényesek érdekképviselete helyett az ügyfélelégedettség maximalizálására (az állami szektor szervezetei számára: a termelési eredményekről az érintettek érdekeire)
 2. A hangsúly áthelyezése a menedzserek szerepének ellenőrző, kontrol-szerepéről a támogató szerepre
 3. A hangsúly áthelyezése a munka koordinálásában a nehézkes bürokráciáról (tervek, riportok, tárgyalások, értekezletek) a valós munka és az ügyféleredmények agilis összekapcsolására
 4. A hangsúly áthelyezése a tisztán közgazdasági értékről a szervezet növekedését támogató értékekre: átláthatóság, folyamatos fejlődés és fenntarthatóság
 5. A hangsúly áthelyezése a kommunikációban a fentről lefelé kiadott utasításokrólutasításokról, parancsokról a párbeszédre.

Egyéb

 • Minden résztvevő számára nyomtatott, angol nyelvű jegyzetet biztosítunk.
 • A kávé, ebéd és egyéb bekészítések költségét az ár tartalmazza. Az árban foglalt infrastruktúra és catering költségek a számlán külön tételként szerepelnek.
 • PMP tanúsítvánnyal rendelkező résztvevők tréningóránként 1 Education PDU pontra jogosultak a PMP Continuing Certification Requirements (CCR) Handbook alapján

Budapest

 • Date: To be announced
 • Részvételi díj: 1190 EUR (434 4350 EUR) + ÁFA / résztvevő
 • Early díj:
 • Trainer: Simon Roberts
 • nyelv: Angol
 • Időtartam: 2 nap
További dátumok Budapest városban Notify me