TANTERMI TRÉNING

Certified Scrum Developer (CSD) Tréning

Budapest

  • Dátum: Hamarosan
  • Részvételi díj: 1800 EUR (729 000 HUF) + ÁFA / résztvevő
  • nyelv: Angol
  • Időtartam: 3 nap
További dátumok Budapest városban Értesíts

Trénerek

Martin Klose

Martin Klose, Certified Scrum Developer trainer

Martinnak több mint 15 év tapasztalata van szoftverfejlesztésben és abban, hogy csapatoknak segít javítani a fejlesztési megközelítéseiket és gyakorlataikat. Számtalan szoftverfejlesztési workshoppal a háta mögött tudja, hogy mennyire fontos az olyan helyzetek megteremtése, ahol a résztvevők a tanulási élményben el tudnak köteleződni ahelyett, hogy csak passzív szemlélők. Workshopjai gyakorlatorientáltak, ahol a munka nagy részét a tanulók végzik. Martin abban hisz, hogy a szoftveripar magasabb szintjének eléréséhez időt kell szánnunk a tudásmegosztásra és tanulnunk kell egymástól. Ennek megfelelően segített a Software Craftmanship Movement in Europe elindításában, amelynek még mindig aktív részese.

CélkitűzésCertified Scrum Developer badge issued by Scrum Alliance.

A résztvevők képessé válnak a Scrum csapat tagjaként való munkára. Kiépítik és bővítik tudásukat az agilis fejlesztési gyakorlatokról, lehetővé téve számukra a minőségi szoftverek szállítását, amelyek képesek kezelni a változásokat.

Célközönség

Szoftverfejlesztők, Scrum csapattagok.

Tartalom

A tréning gyakorlati foglalkozások, csoportos feladatok, valamint fontos agilis szoftverfejlesztési technikák és gyakorlatok bemutatását tartalmazza.

A tréning legfontosabb szempontja, hogy közösen dolgozzunk egy alkalmazáson, miközben végigjárjuk a Scrum teljes folyamatát. Hogyan csináljuk ezt? A képzésen több Scrum sprintet fogunk lefuttatni, több csapatban, és működő szoftvereket szállítunk. Minden csapatnak megvan a maga folyamatos szállítási folyamat-beállítása és egy full-stack alkalmazás, amelyet bővíteni kell.

Az alkalmazás, amelyen dolgozni fogunk, Java nyelven íródott; mivel azonban csapatokban, párokban folyik majd a munka, és mivel az alkalmazás tesztek által lefedett, valamint folyamatos integrációs környezethez kapcsolódik, azt tapasztaltuk, hogy a Javaban nem járatos fejlesztők is képesek ezen dolgozni.

A résztvevőknek írásbeli értékelést kell kitölteniük annak bizonyítására, hogy megértették a tréningen bemutatott mozgékony fejlesztési gyakorlatokat.

A CSD-tanúsítvány megszerzéséhez a résztvevőknek aktívan részt kell venniük a tanfolyamon, és meg kell felelniük az értékelésnek. Ezen felül két további tréningnapot kell sikeresen teljesíteniük, amelyek általában egy CSM (Certified Scrum Master) tanfolyam részét képezik.

Egyéb

  • A résztvevőknek saját laptopokat kell hozniuk, telepített Java-val.
  • A résztvevők számára angol nyelvű handoutot biztosítunk.
Kapcsolódó képzések:

Budapest

  • Dátum: Hamarosan
  • Részvételi díj: 1800 EUR (729 000 HUF) + ÁFA / résztvevő
  • nyelv: Angol
  • Időtartam: 3 nap
További dátumok Budapest városban Értesíts