ULTIMATE AGILE TEAM MEMBER CURRICULUM

A curriculumot minden tapasztalati szinttől függetlenül minden agilis csapattag számára terveztük, abszolút kezdőktől több éves tapasztalattal rendelkező haladókig. 

Miért a legjobb választás?

Az agilis szervezetekben a keresztfunkcionális csapatok minden tagja részt vesz nemcsak a szállításban, hanem a termék és az azt körülvevő folyamatok alakításában is. Így elméleti képzésük és agilis gondolkodásmódjuk ugyanolyan fontos, mint az összes többi szerep esetében. A program a Scrum / Agile Elevation képzéssel kezdődik, amely teljes áttekintést és stabil alapokat nyújt. Azokban a környezetekben, ahol Kanbant vagy Scrumbant használnak, vagy legalábbis a lehetőségek között tartják számon, a programot egy 6 órás kiegészítő tanfolyammal bővítjük.

A módszertanra összpontosító képzés mellett az átfogó program keretein belül a fejlesztők technikai tréningen is részt vesznek, és megtanulják a tesztvezérelt fejlesztést, amely fontos fejlesztési gyakorlatként segít javítani a kód és a termékek minőségét, és teljesíteni az agilis által ígért fenntartható fejlődést is. Ez a képzés erős fejlesztési tudásszintet igényel, ezért nem ajánlott manuális tesztelők számára. A TDD képzés magában foglalja a clean code-ot és az egyes technológiák refaktorálási gyakorlatait is.

Tartalom

Az Ultimate Agile Team Member Curriculum a következő tréningsorozatból áll, és opcionálisan kiegészíthető egyéni mentorprogrammal is:

  1. Scrum / Agile Elevation tréning
  2. Kanban / Scrumban add-on tréning
  3. Agile Requirement Engineering tréning
  4. Certified Scrum Developer (CSD) tréning
  5. Test Driven Development tréning (elérhető: .Net, Java, PHP és Ruby)
  6. Skálázás tréning (SAFe, LeSS, Scrum@Scale, Spotify
    az adott szervezet modelljétől függően)
  7. (Egyéni mentorálás – opcionális)

Kattints a képre teljes tréningportfóliónk megtekintéséhez

RÉSZVÉTELI DÍJ

Ha személyre szabott ajánlatot szeretnél kérni, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!

KAPCSOLÓDÓ CURRICULUMOK