TANTERMI TRÉNING

Radical Management Tréning

Budapest

 • Dátum: Hamarosan
 • Részvételi díj: 1190 EUR (481 950 HUF) + ÁFA / résztvevő
 • Trainer: Simon Roberts
 • nyelv: Angol
 • Időtartam: 2 nap
További dátumok Budapest városban Értesíts

Trénerek

Simon Roberts

Simon Roberts, Certified Scrum Trainer®, Scrum@Scale Trainer®

Simon Roberts (MBA) tapasztalt Scrum coach, Certified Scrum Trainer és Scaled Agile Framework Program Consultant. 2002 óta használja a Scrum-ot és segít szervezeteknek bevezetni a módszertant, valamint agilis módszertanokkal az 1990-es évek végétől kezdve foglalkozik. Mély tapasztalattal és tudással bír Scrum bevezetésben és coacholásban nagy-, közép-, és kisvállalatoknál egyaránt. Legfrissebb tapasztalatai telco cégekkel, pénzügyi szervezetekkel (biztosítás és bank), valamint játékfejlesztő vállalatokkal végzett munkáiból származnak.

Áttekintés

A mai, gyorsan változó környezetben a teljes szervezetnek agilissá kell válnia. A piaci, ügyfél, kommunikációs, technológiai körülményekben, a versenytársakban, a rendelkezésre álló szakemberekben és a szabályozó rendszerekben fellépő gyors, tervezhetetlen és párhuzamos változások miatt már a túléléshez is gyors és hatékony szervezetre van szükség. A virágzáshoz pedig főként! Ezen a kétnapos workshopon megtudhatja, hogyan érheti el a szükséges paradigmaváltást a szervezeténél.

Napjaink legnagyobb menedzsment-titka

Alig egy évtizede egy sor jelentős áttörés történt a menedzsment területén. Ezeknek az áttöréseknek köszönhetően a szoftverfejlesztő csapatok képessé váltak a fegyelmezett végrehajtással párhuzamosan folyamatos innovációra és fejlődésre is. Ez mostanáig a hagyományos menedzsment módszerekkel nem volt kivitelezhető. Az elmúlt évtizedben ezek az új menedzsment praktikák, különböző címkék alatt, mint például Agile (Agilis), Scrum, Kanban és Lean, világszerte több ezer szervezetben bizonyítottak. A Radical Menedzsment módszertan ezeknek az alapelveknek, technikáknak, praktikáknak és értékeknek a szintézise, összegyűjtése és kiterjesztése, melyek segítségével a teljes szervezet képessé válhat a fent említett fegyelmezett végrehajtás és folyamatos innováció mágikus kombinációjára.

Célkitűzések

Ezen az intenzív, interaktív kétnapos felsővezetői workshopon megtanulhatja, hogyan léphet túl a tradicionális menedzsment merevségén és olyan áttörő erejű képességekre tehet szert, amelyek segítségével a teljes szervezet agilitását megteremtheti. Megtanulja, hogyan implementálhatja a Radical Menedzsment elemeit egy integrált egészként, hogy azok kiemelkedő eredményeket hozzanak a szervezete, ügyfelei és munkatársai számára.

Hogyan történik a képzés?

A workshop során a Radical Menedzsment diverz alapelveiben és technikáiban történő elméleti alapozás mellett a saját szervezetben alkalmazható gyakorlati tapasztalat szerzésére is alkalom nyílik.
Az ismeretszerzés gyakorlatok, szimulációk, előadások, esettanulmányok és közös beszélgetések során történik, melyek eredményeképp a résztvevők mélyebb tudásra tesznek szert az agilis szoftverfejlesztési keretrendszerek lényegét és a radical menedzsmentet illetően, valamint képessé válnak a szükséges paradigmaváltást létrehozni szervezetükben.

Célközönség

A workshop jövőbeli karrierje szempontjából is meghatározó tapasztalatot ad mindenkinek, aki elégedetlen a tradicionális menedzsment korlátaival és merevségével. A workshop célközönsége:

 • Agilis vezetők, coachok és tanácsadók, akik teljes szervezetet szeretnének agilissá tenni
 • Üzleti vezetők, akik meg szeretnék érteni az agilis menedzsmentet vagy megvalósítani a folyamatos innovációt és
 • Olyan vállalkozók, akik a kezdeti agilitás elveszítése nélkül szeretnék fejleszteni, növelni startup-jukat.

Tartalom

 • A workshopon megtanulja, hogyan alkalmazhatja az agilis szoftverfejlesztés áttörő felfedezéseit a teljes szervezet szisztematikus átalakítására.
 • Megtanulja, hogy az önéhez hasonló szervezetek hogyan valósították meg és képesek folyamatosan, állandóan fenntartani a folyamatos innovációt, magas munkaköri- és ügyfélelégedettséget.
 • Megtanulja a XX. századi menedzsment ma is értékes részét felismerni és kiegészíteni az új vezetői technikákkal, praktikákkal, amelyek a XXI. század zavaros világában való sikeres működéshez szükségesek.
 • Egy hosszú felfedezésen vesz részt, melynek során megtanulja és elsajátítja azt a gondolkodás-, beszéd- és viselkedésmódot, ami radikálisan nagyobb produktivitást eredményez az ügyfelek, alkalmazottak és a teljes szervezet számára. Ezzel megtanul egy kompromisszummentes világban működni, ahol egyszerre létezik kiemelkedő eredmény a szervezet részéről, inspirált, motivált dolgozókkal és lelkes ügyfelekkel, érintettekkel (stakeholderekkel).
 • Megtanulja, hogy érhetők el ezek az eredmények hitelesen a munkahelyen az ön, az önnek és önnel dolgozó emberek és a cég neve, brandje számára.
 • Megtanulja, mi történik más szervezetekben a globális menedzsment-változás kapcsán, amit az Agilis Kiáltvány (2001) a szoftverfejlesztésért és a Stoos Gathering (2012) általános menedzsmentért foglal össze.
 • Megtanulja, hogy lehet túllépni az agilitás általában rövid életű fellángolásain. Megtanulja, hogy lehet az agilitás elszigetelt területeit kiterjeszteni, különösen a szoftverfejlesztésben az Agilis, Scrum, Kanban és Lean megjelenésével, valamint megszüntetni ezek konfliktusait az általános menedzsmenttel a teljes szervezetben.
 • Az egész szervezet agilissá tétele érdekében többet fog tanulni, mint csak az új menedzsment eszközök. Megtanulja, hogyan állítson össze megfelelő stratégiai célokat, megfelelő menedzseri szerepköröket, a munka koordinálásának megfelelő módját, a megfelelő agilis értékeket és a megfelelő kommunikációs módszereket.
 • A teljes szervezet agilissá tételéhez szükséges átfogó változások megértése és implementálása segít mesteri szinten megvalósítani a szükséges menedzsment paradigma-váltást, mely a folyamatos innováció, elégedett ügyfelek, szenvedélyes alkalmazottak és kiemelkedő befektetői eredmény eléréséhez szükséges.
 • Ezek a változások sokkal többet igényelnek pár új eszköz vagy folyamat megismerésénél. Alapvető változást jelentenek gondolkodásmódunkban, beszédünkben és egymással való interakciónkban.
Az alapelvek – az öt alapvető változás

A Radical Menedzsment workshop öt alapvető menedzsment változást jár be. Ezek sok év kutatásaira és tapasztalataira építenek:

 1. A hangsúly áthelyezése a szervezet alapjaiban a részvényesek érdekképviselete helyett az ügyfélelégedettség maximalizálására (az állami szektor szervezetei számára: a termelési eredményekről az érintettek érdekeire)
 2. A hangsúly áthelyezése a menedzserek szerepének ellenőrző, kontroll-szerepéről a támogató szerepre
 3. A hangsúly áthelyezése a munka koordinálásában a nehézkes bürokráciáról (tervek, riportok, tárgyalások, értekezletek) a valós munka és az ügyféleredmények agilis összekapcsolására
 4. A hangsúly áthelyezése a tisztán közgazdasági értékről a szervezet növekedését támogató értékekre: átláthatóság, folyamatos fejlődés és fenntarthatóság
 5. A hangsúly áthelyezése a kommunikációban a fentről lefelé kiadott utasításokról, parancsokról a párbeszédre

Egyéb

 • Minden résztvevő számára nyomtatott, angol nyelvű jegyzetet biztosítunk.
 • A kávé, ebéd és egyéb bekészítések költségét az ár tartalmazza. Az árban foglalt infrastruktúra és catering költségek a számlán külön tételként szerepelnek.
 • PMP tanúsítvánnyal rendelkező résztvevők tréningóránként 1 Education PDU pontra jogosultak a PMP Continuing Certification Requirements (CCR) Handbook alapján.

Budapest

 • Dátum: Hamarosan
 • Részvételi díj: 1190 EUR (481 950 HUF) + ÁFA / résztvevő
 • Trainer: Simon Roberts
 • nyelv: Angol
 • Időtartam: 2 nap
További dátumok Budapest városban Értesíts