AGILIS COACH AKADÉMIA

FEKTESS BE A JÖVŐDBE MOST
ELÉRHETŐ ONLINE ÉS TANTERMI FORMÁBAN

solid Foundation+
Hamarosan
2490 EUR (1 008 450 HUF) + ÁFA / résztvevő
7 nap
Értesíts
advanced+
Hamarosan
850 EUR (344 250 HUF) + ÁFA / résztvevő
2 nap
Értesíts
Teljes program+
Hamarosan
2750 EUR (1 113 750 HUF) + ÁFA / résztvevő
9 nap
Értesíts

ÁTTEKINTÉS

Az agilis szervezetek hosszútávú sikere szempontjából kulcsfontosságú a kiváló agilis coachok megléte. A transzformáció kezdetén külső coachokra van szükség, azonban az agilis váltás legintenzívebb kezdeti része után elengedhetetlenné válik a folyamatos fejlesztési filozófia, és hogy belső szakemberek összpontosítsanak a kultúraváltás támogatására.

Az Agilis Coach Akadémiát azok számára hoztuk létre, akik szeretnék megalapozni életre szóló agilis coach pályafutásuk elkezdését.

A sikeres agilis coachcsá válás befektetés. Agilis ismeretekre, gyakorlati tapasztalatokra és senior mentorálásra van hozzá szükség, nem elég hozzá egy egy agilis tréning. Meg kell érteni az agilis összes szerepkörét és felelősségeiket (PO, SM, stakeholderek), és képesnek kell lenni bármely szerep elvégzésére. A 9 napos tanfolyam során minden tudást megadunk ahhoz, hogy helyt tudj állni ebben a kihívást jelentő pozícióban, valamint 12 éves tapasztalatunk során elsajátított tippekkel és trükkökkel vértezünk fel.

A képzés két részből áll: Solid foundation & Advanced Level. A Solid foundation kurzus teljesítése csak az agilis coachként való karriered megkezdéséhez szükséges ismereteket biztosítja, azonban az Advanced Level kiegészítő modulokkal előnyt is szerezhetsz a versenytársakkal szemben.

CÉLKÖZÖNSÉG

A képzést kifejezetten azok számára hoztuk létre, akik agilis coachcsá szeretnének válni, vagy kibővített, validált és frissített ismeretekkel szeretnék továbbfejleszteni karrierjüket. Scrum Masterek és Product Ownerek is profitálhatnak tanfolyam elvégzésével.

ELŐFELTÉTELEK

Habár előképzettség nélkül is bele lehet vágni, a hatékony tanulás érdekében azt javasoljuk, hogy szerezz legalább 3-6 hónap tapasztalatot agilis coachként az Advanced Level modulok elvégzése előtt.

AMIT NYÚJTUNK

Élményalapú, felhasználásra kész oktatást, amellyel bármilyen területen elindíthatod karriered agilis coachként. A Solid Foundation befejezése a rendelkezésedre bocsájtja a szükséges tudást ahhoz, hogy agilis coachként kezdj dolgozni, az Advanced Level résszel folytatva és azt befejezve pedig tovább emeljük a gyakorlati tudásod és előnyt biztosítunk számodra más agilis coachokkal szemben.

TARTALOM

A résztvevők agilis, Lean, Scrum és Kanban ismereteket szerezhetnek senior agilis coachaink által vezetett gyakorlati képzésünkön, melynek moduljai megadják a bármilyen agilis pozíció betöltéséhez szükséges know-how-t.

RÉSZVÉTELI DÍJ

SOLID FOUNDATION

2490 EUR + ÁFA / résztvevő

ADVANCED

850 EUR + ÁFA / résztvevő

CSOMAGBAN

2 750 EUR + ÁFA / résztvevő

MODULOK

SOLID FOUNDATION

IDŐTARTAM: ÖSSZESEN 7 NAP, 14×0.5 NAP ONLINE

1. Agilis és Scrum bevezetés
2. Lean, Kanban, és Scrumban bevezetés
3. Scrum szerepkörök
4. Scrum ceremóniák
5. Mérnöki praktikák
6. Scrum Master szimulációs gyakorlatok
7. Önszerveződés támogatása
8. Coaching és motiváció
9. (Haladó) Facilitációs technikák
10. Folyamatos fejlődés
11. Agilis követelménykezelési gyakorlatok
12. Termékindítás agilisan
13. Strategiai tervezés
14. Termék backlog létrehozása és kezelése
15. Adaptív tervezés

ADVANCED | OPCIONÁLIS   (Előfeltétel a Solid Foundation elvégzése)

IDŐTARTAM: ÖSSZESEN 2 NAP, 4×0.5 NAP ONLINE

16. Agilis vezetés
17. Változásmenedzsment és transzformáció
18. Agilis értékáram-elemzés (Value Stream Mapping)
19. Skálázás

A tananyag kiegészíthető személyes mentorprogrammal is, ahol tapasztalt agilis tanácsadóink egyéni coaching és mentorálási alkalmakat tartanak.
(A részvételi díj nem tartalmazza.)

KAPCSOLÓDÓ CURRICULUMOK