AGILE LEADER AKADÉMIA

JÖVŐBELI AGILIS VEZETŐK ELLÁTÁSA MINDEN SZÜKSÉGES ESZKÖZZEL
ELÉRHETŐ ONLINE ÉS TANTERMI FORMÁBAN

solid Foundation+
Hamarosan
750 EUR (303 750 HUF) + ÁFA / résztvevő
2 nap
Értesíts
advanced+
Hamarosan
850 EUR (344 250 HUF) + ÁFA / résztvevő
2 nap
Értesíts
Teljes program+
Hamarosan
1290 EUR (522 450 HUF) + ÁFA / résztvevő
4 nap
Értesíts

ÁTTEKINTÉS

A vezetők minden szinten új kihívásokkal néznek szembe agilis környezetben. Az agilis ígérete szerint a kultúra és a gondolkodásmód megváltoztatása nem csupán arra kötelezi a menedzsereket, hogy változtassanak önmagukon (menedzsmentről vezetésre), hanem hogy támogassák a változás sikeresét. A puha készségek, a “people skill-ek”, amelyek eddig felbecsülhetetlenek voltak, szükségszerűvé válnak. Mindezt nem lehet csupán könyvekből elsajátítani, a legjobbaktól való tanulás is elengedhetetlen ennek az összetett szerepnek a betöltéséhez, ezért a Sprint Consulting is felkínálja tapasztalatait a tanulni vágyóknak.

A 2+2 napos kurzust úgy terveztük meg, hogy minden szükséges tudnivalóval bővítse a résztvevők agilis ismereteit. A képzés két részből áll: Solid Foundation & Advanced Level. A Solid Foundation kurzus teljesítése csak az agilis vezetői karriered megkezdéséhez szükséges ismereteket biztosítja, azonban az Advanced kiegészítő modulokkal előnyt is szerezhetsz a versenytársakkal szemben.

CÉLKÖZÖNSÉG

A képzést kifejezetten azok számára hoztuk létre, akik agilis vezetővé szeretnének válni, vagy kibővített, validált és frissített ismeretekkel szeretnének előrelépni karrierjükben. A program éppen vagy a jövőben agilissá váló szervezetek vezetőinek is alkalmas.

ELŐFELTÉTELEK

Előzetes ismeretek nélkül is belevághatsz, de a hatékony tanulás érdekében azt javasoljuk, hogy szerezz legalább 3-6 hónap agilis tapasztalatot az Advanced modulok elvégzése előtt..

AMIT NYÚJTUNK

Élményalapú, felhasználásra kész oktatást, amellyel bármilyen területen elindíthatod karriered agilis vezetőként. A teljes képzést elvégezve az elsajátított technikák piaci előnyt biztosítanak a számodra.

TARTALOM

A résztvevők elsajátítják az agilis, Lean, Scrum és Kanban alapjait, megismerik a Scrum Master szerepkörét, a Scrum ceremóniáit, és haladó Scrum Master-technikákat gyakorolhatnak.

RÉSZVÉTELI DÍJ

SOLID FOUNDATION

750 EUR + ÁFA / résztvevő

ADVANCED

850 EUR + ÁFA / résztvevő

CSOMAGBAN

1 290 EUR + ÁFA / résztvevő

A két tréningrész önállóan is elvégezhető, ennek ellenére a teljes csomagot javasoljuk, hogy a lehető legtöbbet profitálhass az Agile Leader Akadémiából.

MODULOK

SOLID FOUNDATION

IDŐTARTAM: ÖSSZESEN 2 NAP, 4×0.5 NAP ONLINE

1. Agilis és Scrum bevezetés
2. Lean, Kanban, és Scrumban bevezetés
3. Önszerveződés támogatása
4. Feedback és coaching
5. Motiváció
6. (Haladó) Facilitációs technikák

ADVANCED | OPCIONÁLIS   (Előfeltétel a Solid Foundation elvégzése)

IDŐTARTAM: ÖSSZESEN 2 NAP, 4×0.5 NAP ONLINE

7. Agilis vezetés
8. Agilis értékáram-elemzés (Value Stream Mapping)
9. Változásmenedzsment
10. Agilis transzformáció és skálázás