ULTIMATE AGILE LEADER CURRICULUM

A curriculumot minden tapasztalati szinttől függetlenül minden agilis vezető számára terveztük, abszolút kezdőktől több éves tapasztalattal rendelkező haladókig. 

Miért a legjobb választás?

Az agilis vezetőknek szóló oktatási programunk az Agilis Menedzsment képzéssel kezdődik, amely nemcsak a módszertan gyakorlatát, hanem a mögöttes filozófiát is bemutatja, gyors bevezetést nyújt az agilis környezetben leggyakrabban használt keretekhez: Scrum, Kanban és Scrumban és egy magas szintű áttekintés arról, hogyan lehet agilis átalakításokat vezetni. Ez a képzés ideális döntéshozatal előtti felkészülésként is az agilis transzformációt megelőzően.

Amit nyújtunk

Az alapok után a program magasabb szintű kurzusokat kínál, amelyek bemutatják a résztvevőknek a menedzsment és a vezetés legújabb trendjeit, segítenek eldönteni, hogy a menedzsment mikor és mely vezetői attitűdöket használhatja előnyösebben, olyan eszközöket biztosít számukra, amelyek segítik a egyének és csapatok motiválását, mentorálását és az coacholását, KPI-ok létrehozását és értékelését, és hogy hogyan váljanak igazi agilis vezetőkké.

Tartalom

Az Ultimate Agile Leader Curriculum a következő tréningsorozatból áll, és opcionálisan kiegészíthető egyéni mentorprogrammal is:

  1. Agilis Menedzsment tréning
  2. Certified Agile Leadership (CAL) tréning
  3. Agile Leadership tréning
  4. Management 3.0 tréning
  5. A3 workshop
  6. Skálázás tréning (SAFe, LeSS, Scrum@Scale, Spotify
    az adott szervezet modelljétől függően)

Kattints a képre teljes tréningportfóliónk megtekintéséhez

A tananyag kiegészíthető személyes mentorprogrammal is, melyen tapasztalt agilis tanácsadóink egyéni coaching és mentorálási alkalmakkal segítenek.
(Nem része a lenti árajánlatnak.)

Bár a tréningek külön-külön is rendelkezésre állnak, azt feltételezve állítottuk össze a képzési anyagokat, hogy a résztvevők elsajátították a korábbi szintek elméleteit és eszközeit.

KINEK AJÁNLJUK?

Felsővezetők | Line-menedzserek | Projektmenedzserek | Termékmenedzserek | HR vezetők

RÉSZVÉTELI DÍJ

Ha személyre szabott ajánlatot szeretnél kérni, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!